Paradisbadet

Tjena!

Har nyss vaknat av att en stege blåste ner och hade riktat sig mot vårat uterumsfönster, så jag ser ungefär ut som ja ha druckit 36 koppar kaffe nu pga det uppvaknandet, men ögonen börjar komma tillbaka i sin rätta form nu så de blir nog bra.

Paradisbadet i Ö-vik igår var kul, fast det märks tyvärr att de va roligare när man va där sist då man knappt bottnade och slog sig halvt ihjäl när man åkte den såkallade forsen. De va tider de.
Snällast var nog ändå Jansson när vi skulle låsa våra skåp innan vi skulle ut och bada och mitt nyinköpta hänglås var spårlöst försvunnet. Så efter 10 minuters intensivt letande så testar jag mina nycklar på några skåp och på Janssons skåp så passar nyckeln och låset går upp. ''Vafan funkar din nyckel i mitt lås?'' Nä Jansson hade inte du varit så kleptomanisk av dig så hade du kanske kunna tagit ditt egna lås och låst ditt skåp. Efter de så plockade han upp sitt egna lås för andra gången enligt honom men ja kan försäkra er om att de var första.

Efter 2 timmars badande så var alla less så de vart duschen och sen ut i bilarna för att försöka bestämma vart vi skulle äta. Vi for på Max och Burger king och såg att de var proppfullt på båda ställena. Och vid det här fallet hade jag blivit väldigt hungrig, så efter att ha gått in i en bristpåmatpsykos så hade jag på mindre´än 1 minut mordhotat halva mitt följeslag och vi hittade då igen ett kebab city som vi travade in och åt på. Medans ungefär 5 andra töntar åt på en finrestaurang fast dom andra 10 åt på kebab city. Men dom fick säkert godare mat så ja klandrar dom inte.

Och nu sitter jag och undrar va de blir för nåt att göra idag. Ingen som ska på Lars Christers imorron så man kanske kan komma in till stan och umgås eller nånting? Ni kan ju höra av er så få ja se va de blir=)..

Hade bra så länge så hörs vi folket!

Över and ut!

/ N

Kommentarer
Postat av: Tim

vi va 5 töntar och ett snyggo(jag själv) som gick på fin resturang:)

2009-04-17 @ 17:55:23
Postat av: jenny ;*

snyggo är inte ens ett ord, faktiskt.

2009-04-27 @ 22:02:42
URL: http://bergvalljenny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0