Bygga

Hejsan!

Idag har det varit som alla andra Tisdagar att jag går på skolan och bygger massa saker på dagarna. De har faktist gått bra idag. Eller ja, ett och annat dampanfall vart de ju idag också. Som till exempel när jag skulle såga till en bräda som skulle vara jättetunn fast med tv¨å ganska stora bitar i ändara som skule sättas fast på en vägg sen. De började bra men när jag skulle ta de sista sågdraget så gick en av klossarna av..Suck...Jag stod heeeelt lugn och stilla n stund och suckade men sen fick den där lilla brädan möta sitt bittra öde mot en bänk som stod i närheten, slut på den historien.

T-shirten jag jobbar i på skolan gick sänder idag också så efter skolan bar det iväg ner på stan och inhandlade en ny, det slank med ett linne också bara för att ja ska köpa ett till i sommar.

Kom iallafall hem för en stund sen och ha nyss käkat matlåda från min kära Mor som var extremt gott. Och just nu så ligger jag framför datorn medans Tim stornäsa är på fotbollsträning.Ja kände att ja måste nog vila nån eller några dagar till med förkylningen innan ja ger mig ut på att vara ute o springa. Så ja har bara musiken som sällskap just nu men hoppas de blir ändring på de framöver kvällen med alla compadres som vanligt!

Hade bra allihopa så hörs vi! Dagens låt förresten är Terence Jay - One blood, riktigt bra låt för er mjukisar därute!

Over and Out!

/ N

Sova

Tjena!

Igår vart en lugn kväll först hos grannen Simon där de kollades på fotboll. Sen gick ja hem o kollade kklart på fotb ollen, kul att Sverige spelade 0-0 mot Portugal. Synd att divan Ronaldo inte vart skadad bara..

Kvällen fortsatte med att jag och Tim åkte till nåra musikare o kollade en sväng, men vi åkte därifrån eftersom de va folk vi inte kände och stället var lika stort som en fingerborg ungefär..Så vi åkte runt i stan och agerade chaffisar åt diverse folk, vi kom hem till mig runt 3 och kom på att vi skulle ställa om klockan till 4, sen sov vi hos mig.

Sen idag så vaknade vi runt 2 och åkte och köpte frukost och hämtade Olivia för att sen åka o kolla på Johannas DM finalmatch som slutade 3-2 till ÖDFF efter förlängning vilket va orättvist, Frösöbrudarna förtjänade att vinna!

Nu ska jag och Tim som har varit som siamesiska tvillingar sista dygnen laga mat och lyssna på dödsmetal!

Over and out!

// N

HAHA

http://www.youtube.com/watch?v=ysUjYAi0WcQ

HAHAHAHAHAHAHAHAHA de där va de roligaste ja sett på länge!!Bäst i slutet när ena killen dampar loss!

Tjenare

Hej bloggsak!

Igår va jag på musikdirekt som de så fint kallas. Det är en musiktävling där ungdomar från länet gör upp i en tävling om vilka som är bäst på att sjunga ut sina egenskapade sånger och liknande. Få sån lust att börja sjunga o greja själv när ja ser sånt folk för dom verkar ha så kul, men ja kan ha kul ändå ja kan ju......Ja kolla på Tom&Jerry till exempel, roliga killar de!

Just nu ligger ja och snorar och lyssnar på musik i stora så in i helvete blåsiga staden, men livet är ju hårt för vissa som sagt..Förkylningen gick ju över en sväng i veckan men den låg tydligen bara och lurpassade långt därbak i storhuvet. Så nu har den slagit tillbaka med full kraft så jag ligger och är nästan klassad som handikappad när ja halkar runt i allt snor på golvet..Nä nu överdrev ja..Lite..De är ju kul för dom som har det så bra så dom kan säga ''hur kan det få plats så mycket snor i ett huve''..Jadu, ja bli inte förvånad iaf..Men då hart ja ju ett ganska speciellt efternamn också=)..

Jaja, ha de bra allihop så hörv vi!

Tjabba!

// N

Dåligt

Ska 720 gram pytt verkligen bara räcka till 1½ portion? Värdelöst=)

Bra dag!

Tjena!

Idag är jag glad!
Dan började med att jag vaknade före klockan vilket alltid är lika skönt så man kan äta frukost i lugn och ro, efter frukosten så kom Niklas o vi gick ner till Wargen där vi skulle på n föreläsning som handlade om sex o grejer, hon som hade föreläsningen var skitrolig o ja skrattade mest hela tiden.
Efter den så drog jag och Agardh ner på stan på Tacobaren o vi käkade 3 proppfulla tallrikar var, jag har fått en riktig aptit på sista tiden ha ja märkt, de är bra. Sen satt vi o skämtade o hade kul tils vi va tvungna o ta bussen på skolan, men de va skoj där med eftersom de bara va 2 timmar ja skulle ha.

Efter skolan följde Tess med mig o tränade tills nu ungefär o de kändes så himla bra o komma igång igen sen ja ha varit sjuk! Ja hade gått upp i vikt också o de är skitbra!

Nu ska ja laga mat o sen bli de nog vara med gänget och hänga som vanligt, skitbra dag!
Tack alla som gör den bra!

Inte så värst skämtsam blogg idag men ja har mat i ugnen så ja måste skynda mig lite, så de får ni leva med=).

Tack för mig!

/ N

Fjällen

Hejsan allihopa!
Har precis kommit till stan till min lilla ensamma lägenhet som kan liknas med ett depressionshål. Men ja har anledning till att vara glad för min helg har varit riktigt skoj. Farsgubben fyllde ju som sagt 50 år igår och dagen började med att Syster drog iväg oss till slalombacken där det stod några överdimensionerade snowracers och väntade på oss, även kallade Techsled, sök på de så få ni se va coola dom är! Iaf så när allihopa hade kommit upp på toppen med liften förutom Mamma som givetvis ramlade av nånstans mitt i, så drog vi iväg till banan och jag och David satte iväg med en jävla fart eftersom båda ville åka ifrån varandra, men så gick de ju inte för Nils Sandelin. För i den 3e kurvan hade jag sån extrem fart så ja mörbultade ett skyddsnät som var som uppsat för mig. Efter ja hade trasslat upp mig från nätet så va jag sist av alla som åkte och jag satte iväg för kung och fosterland för att inte komma sist. Efter nästan hela banan så hann jag ikapp Pernilla som låg näst sist och jag vart överlycklig men det varade inte länge eftersom de kom gupp i banan helt oförberett och jag flög av åkverket jag satt på och gled nåra meter på högra kinden på underlaget som kan jämföras med skitpapperet på skolan, vilket är väldigt strävt. Efter jag hade tagit bort 5 kilo snö ur munnen eftersom jag skrattade medans jag gled på kinden så satte jag fart nerför backen igen, skrattandes som en idiot såklart.
När jag kom ner så måste alla trott att jag har ätit förbjudna svampar eller liknande eftersom jag skrattade oavbrutet och hade fullt med snö innanför mina solbrillor. Nog om deta förutom att jag vann det sista racet för dagen!

Kvällen fortsatte med att vi åkte hem och gjorde oss klara inför kvällen som skulle avnjutas på en svindyr och fin restaurang för födelsedags''barnet''. Alla vart klar lite för tidigt så vi satte oss ner några stycken och spelade Chicago, de roligaste med det var att David 42 poäng vilket betyder köpstopp och sen slängde 3 kort direkt efter så han fick glida ner på noll igen.

Kvällen hade mycket god mat att erbjuda och pappa fick 3 lappar som han skulle välja va han ville ha i present. Alternativen såg ut såhär:
1. Ta en flygtur i en helikopter med dubbelkomando så han kunde få flyga själv en stund också.
2. Köra en Ferarri eller en Lamborghini  typ 8 minuter. Förmodligen så snålt med tid för att dom är ganska dyra.
3. Flyga ett stridsplan i en riktigt grym flygsimulator.

Som ni ser så är min far ganska så intresserad av flygmaskiner så han valde nog nummer 1. Tidigare på dagen när vi kom in på morronen och sjöng för honom och gav honom tårta så fick han även ett tandemhopp med fallskärm.

Så helgen har varit skitrolig, roligt att vara med familjen eftersom ja träffar syster så himla sällan. Hoppas farsgubben hade kul också!

Tack för mig!

/ N

Helg

Hallåhallå!

Har precis kommit hem från helvetet och nu är de skönt att de är helg!
Helgen ska spenderas i fjällen med min kära familj och vi ska fira min gamle far som fyller 50 år, nästan trollkarlsålder på den rackaren!
Lyssnar just nu på högt oljud som kallas musik i väntan på att mamma ska ringa o fråga om ja har packat klart eller liknande så vi kan åka, då kommer jag svara: Nä de har ja inte, kom in en stund vettja. Så dom suckar över sin lille son och går in o lägger sig på sängen medans jag packar. När ja ha packat klart har dom förmodligen somnat och jag få väcka dom på det mest jävligaste sätt jag kan komma på just då.
Ja juste! Jag kanske ska få åka helikopter i fjällen, de ska bli kul! Sen höll syster på att snacka om nån slags bana dom hade som man kunde köra Snowracer i så de ska bli skoj!
Men nu ska jag återvända till det vanliga livet, bli förmodligen ganska tråkigt här i helgen om ja inte ha tillgång till dator!

Men ha de bra så länge!
Tjarå!!

/ N

Bra rubrik

Tjena!

Dom senaste dagarna ha ja varit ganska krasslig i halsen så ja ha inte kunnat träna nånting överhuvudtaget så ja ha varit ganska rastlös. Men skolan ha ja gått på iaf. Men idag var de inge kul, för de första mådde ja som en mammut när ja vaknade, o dom kan ju inte må så bra eftersom dom inte ens finns längre. Och för de andra så hade våra mupplärare sagt att vi skulle på en byggmässa och kolla, visst de hade varit helt ok om de inte hade varit at vi skulle kliva upp fan innan lindholm hade vaknat, o de är sjukt tidigt. Och för de tredje så skulle vi komma tillbaka till skolan så vi skulle hinna med ungefär en kvart matte och en sketen timme engelska, och med tanke på vilken lärare jag har i just engelska så kan ja likagärna kolla på innehållsförteckningen på vatten på engelska så har jag lärt mig mer än va den där tomten skulle kunna lära ut på en timme. Sen så va de en timme idrott på schemat o de kan ja ju ändå inte vara med på för jag är förkyld. Så idag är jag sjuk så ja sitter här hemma o skriver blogg o lyssnar på musik, och ska väl gå ner på stan framoback framöver dagen o köpa biljetter till nåt musikgrejsimojs ja ska kolla på ikväll..Så nu ska ja ha kul o lyssna på musik hela dan så de ska bli skönt..Men nu hade ja inge mer o skriva om så ja hoppas vi syns i framtiden folket!

Tjarå!!

/ N

Hejkonpejkon

Måndagar brukar resultera i lång sovmorron för mig eftersom jag börjar skolan klockan 1. Men eftersom jag förmodligen har ramlat och slagit huvet nånstans(ber om ursäkt för all skada de kan ha gjort) så har jag tappat min förmåga att kunna ta en riktig sovmorgon längre. Klockan var ställd på 10, jag vaknar och sträcker lite på mig och tänker att snart ringer nog klockan så jag ligger och drar mig ett litet tag till men inget händer. Jag börjar skruva lite på mig och efter jag har plockat upp hakan från golvet så ser jag att klockan är 08:20. Jaha? Jaja de va bara att kliva upp och störa grannarna med hög musik som vanligt, vilket jag har kommit på kan va ganska osmart om nån skulle börja klaga för väggen jag har intill sängen har ungefär samma hållbarhet som maräng. Så är det nån som vill jävlas tillbaka så är de bara att göra en karatespark så är den väggen borta sen. Jaja nog om det, morronen fortsätter med att ja måste klä på mig o gå o handla mat, jobbigt..Sen efter matlagning, guitar hero och liknande så går jag till skolan och har tråkigt ett tag. Så nu ligger ja här hemma och slöar igen och ska invänta kvällen som ska tillbringas med kompisar.
Men nu ska ja göra ett försök att laga mat. Ha de så bra så länge allihopa!

Hörshaj

/ N


Sweet&Sour

Hallå där! 

Här sitter jag med (nästan) tårar i ögonen för ja lyssnar på så bra musik såhär på morgonkvisten.
Gårdagen började med att klockjäveln ringer 08:05, jag vaknar och är förbannad och undrar va de är för idiot som ringer så tidigt. De va visst jag själv för ja hade ställt klockan på de eftersom jag skulle lyfta arslet ur sängen och åka och kolla på Sannas match. För min egen livshälsas skull så tror jag att jag utelämnar detaljer från den matchen så inte Sanna hemsöker mig när jag sover, men de va fint väder iaf. Matchen gick mot sitt slut och nästa lag klev in på planen som bestod av bland annat Johanna den långe Westberg. Det var alltså Frösön som skulle ut och kicka asset ur.......öh ja juste myssjö/oviken hette dom ja. De började småtungt dom första 2 minuterna men sen sparkades första målet in och de släpptes en stor vikt från allas axlar. De hela slutade med fetutklassning, resultatet däremot kommer jag inte ihåg. Men här stavas det förnedring iaf. Sen bar det av till lite mer varmare platser som kallas O´learys där jag avnjöt en fotbollsmatch och en stackars biffjävel för 209(?!!!) spänn..Den smakade inte så mycke enligt min åsikt, menmen trevligt sällskap iaf. Även om de försvann en person under matchens gång pågrund av att ett lag fick lite stryk, men de va bara kul.
Efteråt så körde Tim på bakhjulen hela vägen till Torvalla för att lämna av Ted, Jakob och Ronny och för att sen förnedra Ronnys nyinförskaffade bubbla lite. Efter den roliga stunden så åker vi i 123,6 kilometer i timmen till min lägenhet och plockar upp två skitsaker och beger oss sen hemöver med allsång så in i helvete, jag var påväg till farbrors 40-årskalas och Tim till sitt eget 40 års..Nej! ja menar 19-årskalas. De bjöds på gratismat i drivor och jag åt mig fet både på huvud och efterrätten, smaskens.
Som ni ser på rubriken så har jag skrivit om det förstnämnda just nu så ska ja skriva om den lite mer bittra delen av de som ha hänt..

Jag vaknade inatt fram och tillbaka pga av att nån alkoliserad person även kallad min bror kom hem från 40-årskalaset och tände min taklampa så att mina pupiller drog ihop sig ända in i hjärnroten, som ni förstår så är det en ganska lång väg i mitt huve från ögonen till hjärnroten..Så dom stackars svarta sakerna fick jag bända ut med en skruvmejsel så ja fick min syn tillbaka. Så bli inte förvånade om jag är vindögd nästa gång ni ser mig.
Sen när jag vaknade imorse så gick jag ner till köket och satte mig på en stol...Och började tokhosta, kul va ju de, eller så inte. Jag som hade tänkt spela träningsmatch OCH träna idag men de skiter ju sig förmodligen eftersom en såkallad förkylning har krupit in i mig och jävlas..Inte vart de bättre när mamma började skrika i att alla idrottsmän som bara har tvärdött på plan har förmodligen varit förkylda eller liknande så ett virus har kommit till hjärtat när dom har ansträngt sig så dom ha dött..Då ville inte Nils spela fotboll idag nåt mer..Så vad dagen har att erbjuda vet jag inte..

Nu ska ja ringa(igen) och försöka väcka Mr Bignose och se vad han gör! Ha de så bra så länge allihopa som är så snälla och läser!

Over and Out
/ N

Jahapp..

Jaså de är såhär de känns att ha en sånhär ompratad blogg? Den känslan känns ungefär som...Ja ja känner inget speciellt faktist så ja hoppas den håller i sig så jag fortsätter med det här..Hoppas de är nån stackare som har lust att läsa här lite då och då så ja har nåt nöje av de här..Hej så länge

RSS 2.0