Cruising

Tja!

Idag är de skitbra väder, ungefär som går o de gillar vi! Fast ja ser ut som en Stellan i ansiktet så ja ska nog lugna mig med o va ute, så därför sitter ja här istället=D.

Va iaf på cruising igår, jag o Tim åkte dit o överraskade resten av gänget som va där o de va kul en sväng, men inte i längden för de fanns ganska så lite o göra där..Men bilturen innehöll iaf mycke musik o de är de som räknas, iaf igår eftersom de inte va så kul i Sollefteå. Stellan hade nog roligast, inte=P.

O idag är de morsdag så nu ska ja käka tårta hej då=D

/ N

Sooool

Tja!

Idag är de riktigt sommarväder alltså! Anledningen till att ja sitter inne är att ja ha solat såpass redan att ja nästan ha brännt mig, men de kanske bli brunt sen om ja ha tur=D..

Ha tvättat altan idag också o de vart skaplig skillnad, så imorrn ska den oljas=).

Slänger med en halvsommrig bild också bara för de fina vädret=D.

k

/ N

Second heartbeat

Tjena!

Börjar med att inleda som vanligt att ja sitter o lyssnar på musik, just nu en asmäktig låt som heter Second heartbeat med Avenged Sevenfold (mjukisar beware!!!).

Har kommit hem från den stora staden för nån timme sen och igårnatt va de övernattning hos läraren med klassen som stod på schemat! Ha inte haft så kul på länge, skrattade så tårarna rann flertal gånger!

Eftersom vi va 17 personer som skulle ha sängplats så vart de förståss kamp om sovplatserna i en brännbollsmatch som gick hårt till! Efter en jämn kamp så vann inte mitt lag..Utan vi förlorade med en sketen poäng, men ja fick den platsen ja ville sova på ändå så ja hade tur=D. Men tack för den kvällen BP08D! Vi är bäst utan protest o ja ha träningsvärk i magen av allt skrattande=D..

Vi skulle grilla där nere och Leffe vart helt förvånad av mig o Agardh när vi hade köpt med oss så mycke kött. Ha o jag smällde i oss nästan ett kilo kött var så de va grymt gott bara så ni vet=D..

Vad helgen har att erbjuda vet ja inte riktigt, men ja väntar o ser och hoppas på nåt roligt iallafall=D.

Solong allihopa o fortsätt läsa=D. Även om ja är halvtaskig på att uppdatera=P.

/N

Tears in heaven

Tjena!

Ha lagt märke till att de är ganska lite personer som läser här, men skitsamma ja ha ju nåt o göra när ja ha tråkigt iallafall=).

Ha iaf vaknat nu klockan 9..Ställde faktist klockan på de även fast ja har sovmorgon till 12:10 idag, deni!
Men anledningen är att ja ska ner med min lilla dosa med alla mina hjärtslag i från Onsdags till Torsdags till sjukhuset så dom kan kolla att de inte är nåt fel på mig, så de är värt o kliva upp=).

Ska även försöka kolla på lite kläder som ja inte ha gjort på snorlänge..Men med min tur så hittar ja nog inget=)=P.

Men ha de bra allihopa så kanske vi hörs!

Hejdå!

/ N

Ny karriär?

Tjabba!

Idag vaknae jag klockan 09:15, skönt de gillar vi.

Gick iväg på skolan för att ha en lektion, käka lite lunch och sen ner på sjukhuset för o kolla hjärtat igen..AnsträngningsEKGt gick bra, inget fel..Just nu ha ja 24-timmarsEKG så de ser lite lustigt ut, en bild följer medSer ut som en självmordsbombare, nåt man ska fundera på? Nä kanske inte..

Men nu ska ja bränna lite mat, simma lugnt hej då!!

/ N

Mmm mmm mmm mmm

Tjabba!

Lyssnar på en låt som lustigt nog har namnet som rubriken lyder..Fantasifull kille..

Håller även på att göra mat och allmänt trött är ja också. De skulle bli fotboll ikväll men de verkar inte bli så eftersom ja in te ha nån skjuts..Så ja få ha tråkigt ikväll förmodligen, men de se ja fram emot, inte..

Och Emma du kan sova en stund o drömma om att du få låna mitt Spotify för de ska du inte få låna o fylla med din äckliga musik sådeså=)..

Nu ska ja äta, hejdå!!

/  N

Hårdrock

Tjena!

Ligger o ha nyss försökt komma på lite bra musik som ligger långt inne nånstans i mitt stora huve o vilar..Lyckades komma ända längst bak och hämta iaf nåra låtar..Kom på att Greasefilmen ha ju faktist ett gäng bra låtar. En annan rolig grej är att ja tro inte ja ha sett den filmen så ja ha laddat ner den nu o ska kolla p den senare idag efter ja ha varit på skolan=).

Angående Spotify Syster så är de så att vissa är bättre än andra o i de här fallet så är de jag, så därför ha jag ett Spotifykonto och inte du, så enkelt är de, live with it=D.

Nä nu ska ja ta o lägga in lite musik på Ipoden och pallra iväg till skolan om en stund, Hejsvejs!!

Ser du Mamma, inte en svordom på hela inlägget=D. Tro ja iallafall, orka inte läsa igenom..

/ N

Skitväder

Tjabbatjena!

Idag ha de varit byggdag precis som alla andra Tisdagar. Men idag ha ja varit lite mer aktiv än vanligt för bastun skulle vara klar idag för den ska hämtas på Torsdag, så idag ha de varit ''hård''jobb hela dan, o klar vart den=).

Annars så ha de varit en skön dag bortsett från regnvädret som ja tycker kan ta o ge sig nån jävla gång..Fel att solen få titta fram o säga tjena en stund istället för att Herr Regn ska hälla vatten på alla hela tiden..

Va ner på gymmet efter skolan och sen hem och duscha o käka och invänta besök i form av Mikka som ja inte ha träffa på skitlänge så de va kul, vi spelade kort o kollade skolkatalogen...Trevligttrevligt=)..

Nu vet ja inte riktigt va ja ska göra, kanske är de nåt bra på tvn ikväll? Få ta en titt o se va som dyker upp. Ta de lugnt annars allihopa så hörs vi, TJAAAA!!

/ N

Gokväll

Tjena!

Ha precis kommit hem från först fotbollsträning sen kollat på match i Stugun o de va skojigt!

Ja kom precis på en jävligt smart idé! Ja ha precis satt ihop en lugn spellista på spotify som ja ska spela lite tyst o fint inatt när jag sover för o se om ja sover bättre, inte för att ja sover dåligt men de kan ju bli trevligare=)..

Så nu ska ja testa den idén! Gonatt på er allahopa!

Streets Of Philadelphia

Tjena!

Som rubriken lyder så ligger jag och lyssnar på Bruce den allmäktige även känd som Bruce Springsteen.
Har nyss duschat och ligger o vänatar på o få gå iväg på skolan och träffa alla härliga byggarpolare haha!

Helgen har bestått av en hel del god mat och skratt med vänner som är det bästa som finns. Jag, pappa o David har klarat oss en helg utan mamma också, men vi är ju bäst så de är väl klart de funkar! O de vart skitgod mat hela helgen, känner mig som ett tjockiussmockius just nu men de gå nog över.

Ikväll blir de förhoppningsvis fotbollsträning för ja ha lyckats skaffa skjuts för en gångs skull, ha blivit svårt nu när träningarna är i Stugun o ingen har lust o höra av sig när dom åker från stan. Men ja ska få med mig Herr Ginger idag så han kommer i form till Turkiet och alla springtävlingar han ska köra i sommar o nästa sommar o sommaren efter den o allting!

Men nu ska ja nog ta och pallra mig till skolan i de intressanta vädret som har lust o skifta lite nu och då.

Har fått klagomål att ja lägger upp lite bilder o är tråkig så bara för de så ska ja lägga upp en bild på skönheten mig själv efter en fotbollsmatch=)..Ok skönhet va o ta i men de är iaf jag=)..

Hej då mina få läsare=D

Hemma

Tjena!

Sitter här o lyssna på lite musik o sjunger falskt för ja är ensam hemma för tillfället så de är lika bra o passa på=).
Kom hem igår med bil tack och lov, de va meningen att ja skulle åka buss men de vart en plats ledig i Stellans bil så ja hoppade in där och hade en skojsig resa hem.

När ja kom hem så va de bara ungkarlarna hemma för Mammsen och grannfrun ha åkt o hälsat på Systeryster uppe i fjällen, så igår söp vi som svin, närå Mamma ja bara skoja=). Vi gjorde tacos o käkade o hade trevligt. Sen efter maten satte jag mig o kollade på hockey som skulle bli kul men som slutade i extrema aggresioner och hastigt avstängande av TVn innan de skulle hända en olycka, för Sverige spelade ju som nerklubbade sälar, skadeskjutna gamlingar o hela skiten, blä..

Nu sitter ja o väntar på att alla slöhuvven i Hammarn o Kälarne ska vakna o höra av sig att vi ska åka på Hammarn o spela Turk, men de är segt än så länge så ja får fortsätta att förnedra allt som musik heter med min falska sångröst så länge!

Hej då for a stund!

Swim lugnt, Don´t do anything dumt

/ N

Goddagens

Tja!

Ha nyss kommit hem från gymmet med ett nytt persrekord i bänken på 105 kilo, stolt är jag över de. Anledningen till att ja gick hem är däremot inte lika kul, de började igår att ja fick uppehåll i pulsen och hjärtat i halsgropen av nån anledning så ja ringde Mammsen som sa åt mig o ringa sjukvårdsupplysningen,men när ja satt i kön o väntade så gick de över. Men när ja va på gymmet nu så kom de tillbaka så ja gick hem..Inge kul alls de där..

Annars en helt ok dag tro ja, fast ja fick halsbränna för första gången nånsin imorse, av vilken anledning vet ja inte, är nog allergisk mot mig själv tro ja för de blir nåt så fort ja är i närheten av mig själv=).

Och eftersom de är måndag idag så begav ja mig ner på stan efter skolan och fikade med grabbarna som vi gör varje måndag, väldigt trevlig tradition tycker jag!

Efter fikat begav ja mig på jakt efter linnen i stan, men hittade inge bra, antingen satt dom snortajt eller va skitfula..O eftersom jag är skapad med en ankröv utan dess like så ser de ut som att ja har kagge om ja ha ett tajt linne, skitsnyggt!

Jaja men vi hörs i framtiden allihopa!

Simma lugnt gör inge dumt!

/ N

RSS 2.0