Brännboll!

Tja!

Ha nyss kommit hem från en slapp dag i skolan som mest hade roliga saker att erbjuda:).
Började skolan kvart över 8 som vanligt men slutade 11:40 som ovanligt eftersom vi annars slutarhalv 5:). Vi spelade brännboll klassvis och grillade lite korv sen fick vi gå hem, så nu ligger ja här o lyssna på musik o ha tråkigt. Salle va nyss här o hämtade lite verktyg också som va hans.

Klippte nyss ut en såkallad leksak från ett av mina Cocopopspaket som skulle bli en boomerang men till min store besvikelse så vart den inge bra alls. Värsta bluffen, inge bra..Så nu vet ja inte va ja ska göra.

Hej då!

/ N

Sista dagarna!

Tjena!

Imorse ha ja blivit väckt av sjukhuset 2 gånger, den färsta sa atta skulle komma ner till tandläkaren halv 2 så hon va snabb och bra. Men den andra satt o mest bara va tyst o allmänt irritersam och kollade om de fanns nån annan tid för mig o komma till dietisten(som sånna med glutengrejs som jag måste gå till, så ja ha inte diet) man hon hittade inte nån annan tid så hon kunde likagärna ha låtit bli o stört min morgonsömn..Den färsta bad iaf om ursäkt att hon väckte mig så de är lugnt, sen ha ja för mig att de är hpn spm är snygg hos tandläkarna också=).

Igår vart de iaf hemfärd runt klockan 3 tro ja de va så ja kom hem till Håsjä en sväng på Lördag men åkte direkt till Jennifer nästan där de vart grillning med massa folk och hade allmänt trevligt. Men sen fanns inte 6:an så vi kunde inte kolla på fotbollen, men de vanog lika bra annars hade ja fått damp som de hörs på alla sopor som spelade..Om Kim Källström läser bloggen så känn dig träffad.

Ett parti kloter hann vi med också och jag vart tillfällgt av med min högra knäskål när Carro fick för sig att kasta så den studsade rätt på knät så ja näst intill dog. Men de ha gått över nu så ja tro ja ska förlåta henne snart.

Igår försökte ja leta mig ett sommarjobb, lite sent ute ja vet, men ja trodde nämligen att ja hade ett sommarobb men så var tydligen inte fallet så ja hoppas ja kan få nåt o göra i sommar så ja kan åka till Turkiet med mina polers, annars bli de tråkigt..

Aja nu ska ja käka hej då!

/ N


Studenten!

Tjena!

Vaknade runt 11 idag svettig som en apa av nån anledning, ha varit så två dagar i rad nu, måste vara väldigt varmt när ja sover..

Igår va e studenten o de va skitskoj! De började med att ja o Niklas gick o kollade när Tim o Stellan o lite annat folk gick ut på trappen som bland annat jag förövrigt hade varit med och skruvat ihop så nu vet ni de!

Sen travade vi ner på stan och kollade på alla flakåkare som också va väldigt kul. Så skoj o se alla glada miner och skratt överallt! Vädret höll sig relativt bra också faktist o de är tur, ja vill inte att de ska regna på min student, då bör ja ja grina.

Sen efter de så gick ja hem o gjorde lite matoch massa annat tills klockan var runt 6-7 så kom HåsjöDahlqvist den yngre hit en sväng o skjutsade ner mig till Jennifer där de va massa roligt och trevligt folk!
Efter vi hade varit där ett tag så bar de iväg på Österäng där de kryllade av massa vita mössor och glatt folk. Träffade inte överdrivet många studenter ja kände, men folk va de gott om!
Klockan 12 begav vi oss förståss till Rådhustrappan där de va massa mössor också! Där bjds de på musik o massa annat, tyvärr slagsmål också, lyckades dra ifrån en grabb men han va lika fort där igen så ja sket i de, deras problem om dom åker på stryk!

Så då gick ja tilbaka till mitt lilla gäng som blev större med tiden vi stog där, och vi sjöng med i alla låtar och hade så himla kul!

Kom o tänka på de att de kommer bli så jävla tomt utan vissa här i stan dom kommande åren, kommer sakna er hur mycke som helst o hoppas ni är här inne mycket ändå! Nåt vi ska göra är att ha kul i sommar och i Turkiet ska vi ha så himla kul, de ska bli ett minne för livet allihopa!

Slutligen grattis till alla er studenter, ta de lugnt i livet och glöm inte bort att hälsa på då och då, älskar er alla!

Simma lugnt!

/ N

Byggerier

Tjena!

Ha precis kommit hem från skolan med en riktigt stor låda som alla byggelever ha fått o ha sina verktyg i, så nu är mitt första steg i karriären taget tro ja=D.

Salle fick däremot ingen låda för han ska bli golvläggare för han är höjdrädd ha ja kommit på haha! Men iallafullafall så fick han lägga sina verktyg i min låda sålänge så vi fick kånka hem den tillsammans, vi hade den bak på hans cykel o gick hem. Med en liten bit kvar till mig så börjar de hagla och blåsa huuur mycke som helst. O vem kommer inte förbi i en bil då om inte Niklas Henriksson som ha ringt o tiggt om skjuts? Latare mask få man leta efter=D.

Nu ska ja göra lite mat o gå o träna sen som ja inte ha gjort på hur länge som helst känns de som så de ska bli skönt!

Simma lugnt gör inge dumt!

/ N

Ajje

Tja!

Sitter o lyssna på musik o kom hem från skolan för ett tag sen..Har svinigt ont i magn av nån anledning o ja vet absolut inte a de är..Hoppas de gå över innan ja blir ungefär jättearg..

Va o klippte mig imorse klockan 8, inte så kul..Vet inte om ja är helt nöjd men de växer ju ut som en viss Sanna Bergvall säger när hon försöker vara snäll på ett dåligt sätt..

Men nu ska ja försöka göra lite mat ol se om de bli bättre..

Hej då!

/ N

Östersund

Hallå och God morgon!

Ha klivit upp för en stund sen så ja inte sover bort riktigt halva dan bara för att ja ha sovmorgon! Men den största anledningen egentligen är att Mamma o Pappa är i stan o ska bjuda mig på mat idg innan skolan s de är bra=D.

Varför kan inte vädret vara lika bra som de ha varit i helgen för då? Nä men snubben däruppe slänger ut lite moln bara för att jävlas med alla som bor här..Inte så schysst, men man få härda ut=).

Nu ska ja klä på mig o å ner på stan o käka=D.

Hare bra hej då!!

/ N

RSS 2.0