Tjabba

Sitter o gör ingenting annat än hostar just nu vilket ja är förbannat less på..Låter som en kedjerökare..Tredje gången ja är förkyld nu inom hur kort tid som helst så ja börjar bli rätt less på förkylning, borde nästan vara immun snart tycker ja..O inte är de roligare när ja skulle spela match ikväll o sen drar på mig världens storförkylning..Bajskorv..

Jaja nog med trista grejer, nu ska ni få höra min helg!

Fredag slutade ja skolan o gick hem, underbart väder då så ja la mig och solade en stund tills solen fck för sig att gå i moln ett tag så då orkade ja inte ligga kvar. På kvällen blev de fotbollsträning och sen vart de bara sitta hemma o uggla o kolla på tv, eftersom ingen verkade vara i stan mer än jag..

Lördag så solde ja en hel del också tills några av mina kära vänner kom in och spelade fotboll och sen åkte och kollade på fotboll med mig..Kvällen blev att vi åkte runt några stycken i bilen o kollade, och vi slutade upp på max, men ja va inte så hungrig så de vart bara att ja satt o kollade på alla andra..Sen satt vi där i några timmar och pratade innan de vart hemfärd till diverse lägenheter..

Söndag så va de ju också fint väder så då blev de solning med några stycken på körfältsgettot för att sen åka o kolla på Sannas match..Efter den så hade vi bestämt oss för att åka o grilla så de vart grillning på körfältet och god mat o mycke skratt!

Föör att sammanfatta så ha de varit en toppenhelg bortsett från min förkylning..

Simma lugnt gör inge dumt!

/ N

Hejhej

Hej allihopa, nån dag sen sist nu!

Dom sista dagarna har bestått av en hel del träning som har gått mer och mindre bra. Får iaf inte spela med stugun nu längre så ja spelar med Kälarne nu igen, så de blir nog där ja spelar i sommar.

Va även iväg på gymmet igår sen muskelfästet i min arm har slutat göra ont. De gick sketabra..

Nu ligger ja här o försöker skaffa fram lite indianmusik till Tessis men de är inte lätt kan ja lova, o konstiga namn har grabbarna som spelar den musiken också så ja tvivlar på att dom går att ladda ner, men ja hoppas de iaf så de blir en skiva!

Kom nyss från Kälarnes fotbollsträning som gick rätt så bra. Hade inneskor på mig även fast vi va på jämtkraft för ja ha ju glömt fotbollsdojjorna hemma. Men de gick bra ändå som tur var. Nu tänkte ja precis skriva nåt kul men ja glömde helt bort va de va så ni få hitta på nåt sjäv att skratta åt för ja ha inge mer o skriva nu..Eller jo, fint väder som satan idag, hade som vanligt bygg idag och ja väntade från kvart över 8 till kvart över 2 på virke så de vart solning ända fram tills dess, de va skönt!

Så nu är ja klar, hej då på er folket=)

/ N

Skolstart

Tjena!

Ligger vaken och lyssnar på musik istället för att sova tills kvart över 10 som ja hade ställt min kära klocka på. Men mitt uppe i min ljuva sömn så intränger ett kärnvapenstredjevärldskrigetvrål från min telefon och väcker mig och inser att Pappa ringer. Efter ja ha pratat klart så känns de så förbannat ljust ute så ja undrar om klockan är ganska sent ändå, nä ja hade fel. Halv 8 va klockan, sådär ja, då va den sovmorgonen förstörd för att somna om kunde man ju glömma.
Så nu ligger ja o inväntar Pappa som ska bjuda med mig på lunch innan skolan bärjar klockan 1.

De är lite roligare när loven är slut nuförtiden eftersom de är lite roligare att vara här än på Kälarne Auswitch eller va man ska kalla de för nåt.

Jaja nu ska ja fortsätta lyssna på musik och ta falska toner som ja tror låter bra!

Simma lugnt gör inge dumt

/ N

Paradisbadet

Tjena!

Har nyss vaknat av att en stege blåste ner och hade riktat sig mot vårat uterumsfönster, så jag ser ungefär ut som ja ha druckit 36 koppar kaffe nu pga det uppvaknandet, men ögonen börjar komma tillbaka i sin rätta form nu så de blir nog bra.

Paradisbadet i Ö-vik igår var kul, fast det märks tyvärr att de va roligare när man va där sist då man knappt bottnade och slog sig halvt ihjäl när man åkte den såkallade forsen. De va tider de.
Snällast var nog ändå Jansson när vi skulle låsa våra skåp innan vi skulle ut och bada och mitt nyinköpta hänglås var spårlöst försvunnet. Så efter 10 minuters intensivt letande så testar jag mina nycklar på några skåp och på Janssons skåp så passar nyckeln och låset går upp. ''Vafan funkar din nyckel i mitt lås?'' Nä Jansson hade inte du varit så kleptomanisk av dig så hade du kanske kunna tagit ditt egna lås och låst ditt skåp. Efter de så plockade han upp sitt egna lås för andra gången enligt honom men ja kan försäkra er om att de var första.

Efter 2 timmars badande så var alla less så de vart duschen och sen ut i bilarna för att försöka bestämma vart vi skulle äta. Vi for på Max och Burger king och såg att de var proppfullt på båda ställena. Och vid det här fallet hade jag blivit väldigt hungrig, så efter att ha gått in i en bristpåmatpsykos så hade jag på mindre´än 1 minut mordhotat halva mitt följeslag och vi hittade då igen ett kebab city som vi travade in och åt på. Medans ungefär 5 andra töntar åt på en finrestaurang fast dom andra 10 åt på kebab city. Men dom fick säkert godare mat så ja klandrar dom inte.

Och nu sitter jag och undrar va de blir för nåt att göra idag. Ingen som ska på Lars Christers imorron så man kanske kan komma in till stan och umgås eller nånting? Ni kan ju höra av er så få ja se va de blir=)..

Hade bra så länge så hörs vi folket!

Över and ut!

/ N

Påsk!

Tjena!

Sitter här nu o ha pecis kommit hem från Albacken som ja ha spenderat en underbar påskhelg på!
Vädret har varit helt enkelt underbart och ungefär 15 grader varmt va de ute på sjön där jag satt igår så man kunde till och med sitta och sola utan tröja..Känns lite konstigt att göra de när de är fullt med snö omkring sig, menmen de va skönt iaf..Lyckades till och med att bränna mig på näsan..

Och maten och sällskapet  som har varit på kvällarna har också varit riktigt bra, kul att träffa nytt folk som är så härliga!

Hoppade av i Kälarne när vi va påväg hem från Albacken och gick och tränade så nu är jag praktiskt taget död..Men de är ganska skönt de med faktist..

Men ha en fortsatt bra påsk allihopa och tack för en underbar helg!

Hare bra!

/ N

Yes



Sådär vart de och jag klagar inte=)

WIHOO

Tjabbaaaaa!

Ligger just nu och inväntar ett av dom lyckligaste ögonblicken i mitt liv, ska nämligen inte vara skrotupplag i käften längre!!För idag ska allt järnskrot ja ha samlat på mig senaste året i käften bort!=)..

Har nyss kommit hem från skolan för där va de soppa till lunch, tror faktist ja ha fått tag på receptet som lyder såhär:
2 liter vatten
½ buljongtärning med smaken bajs
2 oreganoblad

Blanda ihop i vilken ordning du vill och koka upp till pissljummet och är inte ungarna nöjd så få dom skylla sig själv..

Så ja de är inge vidare gott med soppa på våran skola, sen är de inte bättre när dom lyckas servera det på många av våra byggdagar när man behöver de som mest..IQ kaviartub..

Jaja nu ha ja skrivit av mig lite iaf i väntan på de roliga! Laddar nog upp en bild sen kanske på de förhoppningsvis fina resultatet=)

Hade så bra och ha en riktigt bra påsk allihopa, hoppas vi syns=)..Glömde säga att ja har fått lov nu=).

Over & Ut

/ N

Fotbollfotboll

Hej!

Igår va jag iväg med Tim och kollade när Stugun spelade domarcupen. Fast Tim hade smörat för Stefan så han fick spela hela matchen. Men ja gjorde mig mycke bra som åskådare också så jag var lika nöjd för det. Efter matchen så drog jag och Tim iväg på Max och käkade en sväng för klockan va sent o vi va skithungriga. Efter den ljuva fyllnaden i magen så bar de iväg och åkte bil förbi alla krogar men de va inge roligt folk utanför så vi drog hem till mig och spov istället.

Vaknade imorse och jag och Tim käkade frukost, sen drog Tim iväg på fotboll igen, men den här gången följde ja inte med för ja hade en träningsmatch jag skulle på också klockan 3. I väntan på den så fick jag världens fel i huvet och dammsög, skurade och dammtorkade hela lägenheten, och sen tvättade ja också så nu har ja gjort hemmagrejs för flera veckor framöver.

Matchen idag vart 4-4 efter 90 minuter, kul att sparka lite igen efter förkylningen, kändes helt bra när jag satte igång faktist och det är jag glad för. Efter matchen så spatserade alla iväg till omklädningsrummet. Jag va först in i duschen och konstaterade att Lövstas ekonomi förmodligen har kört i botten för de fanns bara extremt kallt vatten i duscharna, ja är fundersam på varför dom inte hade värmeljus istället för lampor? Jaja de få bli en senare fråga för eftersom jag inte fick duscha därborta så måste ja göra de nu.

Är kvar i stan i helgen och har precis laddat ner 2 filmer som ja förmodligen kommer avnjuta själv ikväll som vanligt om ingen ringer och erbjuder nåt kul att göra.

Hörshaaaaj!

/ N

RSS 2.0